Sport

Srijeda, 07 Srpanj 2021 21:25

KK STROŽANAC Splitski momci žele prvu pobjedu u Gradu košarke

Sada već davne 2006. godine osnovan je KK Strožanac i kroz ovo vrijeme bazu igrača crpio je iz bivših košarkaša KK Mislav Podstrana.
Već treću godinu zaredom zapaženo nastupaju na Zadarskoj ljetnoj ligi.
Ove godine prvu utakmicu igraju u nedjelju u 22h uz live stream na Facebook stranici KK Strožanac.
U ovoj izuzetno jakoj ligi, ove godine uz nekoliko novih pojačanja nadamo se prolasku skupine poručuje namKristian Stipić.
 
– Nikada se nismo zamarali rezultatom, svjesni da su za rezultat potrebna i neka imena “sa strane”, ali i bez “stranaca” smo redovito ulazili u doigravanje. Najveći uspjeh nam je polufinale, a imamo i “međunarodno iskustvo”, budući da smo gostovali u Tomislavgradu – kaže Kristian Stipić, voditelj momčadi za https://sport023.hr/
 
Ipak, kada su osjetili jačinu Zadarske ljetne lige, Splićani su posegnuli i “na tržište”.
 
– Liga je zaista kvalitetna pa iako i dalje držimo kostur momčadi iz domaćeg “bazena”, doveli smo nekoliko pojačanja u vidu igrača koji se još uvijek aktivno bave košarkom. No, većinom su to sve igrači koji ili žive u Strožancu ili su usko povezani s našim mjestom ili godinama igraju za KK Mislav i smatramo ih domaćim momcima. U protekle dvije godine malo smo lutali i skupljali iskustvo tako da još nemamo pobjedu u Zadru, ali vjerujem da smo ove godine zreli za stepenicu više – ističe Stipić.
 
 
KK Strožanac
Roko Galić
Mate Juričić
Enes Buljan V
icko Dedić T
omislav Bilić
Kristian Stipić
Stipe Jelić
Duje Škaro
Nikola Batistić
Ivica Strikić
Duje Ferić
Miše Diminić
Marin Brzica
Bruno Barać 
Ivan Svalina
Zvone Buljan
Bruno Udiljak
Ivan Muše
Voditelj: Kristian Stipić
Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled