Sport

Srijeda, 07 Srpanj 2021 06:28

‘Beskućnici‘ koji donose medalje: Split nas je ostavio, Podstrana nam je omogućila treniranje

‘Beskućnici‘ koji donose medalje: Split nas je ostavio, Podstrana nam je omogućila treniranje foto: Vladimir Dugandžić/Cropix slobodnadalmacija.hr

Nisu nam se od tada javili, ni riječ da smo izmijenili i pokušali naći rješenje.

'Lutali' smo širom Hrvatske, vježbati, a onda nam je čelništvo Podstrane omogućilo treniranje na plaži u Strožancu - kazao  je tajnik kluba Tomislav Karaula nakon što su opet osvojili niz medalja, piše slobodnadalmacija.hr

Otkako je srušen teren za odbojku na pijesku u sklopu 'čišćenja' žnjanskog platoa od ilegalnih ugostitelja i naprava, splitska gradska uprava nije porazgovarala s vodstvom Kluba odbojke na pijesku Žnjan o alternativnom mjestu za igranje. Zahvalan je Općini Podtsrnana, a ogorčen na Split. Kaže da je KOP Žnjan, klub višestruki osvajač brojnih titula, postao beskućnik.

– Igračice i igrači nemaju u Splitu niti jedan teren za trening. Unatoč tome i ove godine osvojili smo brojne titule za mlađe kategorije na državnom prvenstvu – kaže Karaula.

Nabrojio je niz uspjeha, od visokog plasmana djevojka, mladića, tu je i zlato kadetkinja, juniorsko srebro...

– Sportašice i sportaši ovoga kluba su pravi heroji s obzirom na to da nemaju gotovo nikakve uvjete za rad i sportski napredak. Trenerice i treneri su pravi čudotvorci, nije lako nekoga animirati da se bavi sportom za koje nema niti jedan teren u vlastitom gradu – istaknuo je.

18477558

 18477522

18477614 1

18477538

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled