Sport

Srijeda, 07 Veljača 2024 11:29

Državno natjecanje iz gimnastike

Državno natjecanje iz gimnastike Foto i tekst: Enes Buljan
Učenici iz Podstrane, Joni Juradin, Kristijan Ljubičić, Roko Ljubičić, Niko Vrdoljak i Karlo Polić, zaslužuju veliku pohvalu za izvanredan uspjeh na nedavnom državnom natjecanju iz gimnastike. Osvojivši osmo mjesto u jakoj konkurenciji, postavili su novi standard izvrsnosti za našu školu i zajednicu.
 
Ovaj rezultat predstavlja najbolji plasman u povijesti naše škole na državnom natjecanju, čime su na najbolji način reprezentirali Podstranu i Splitsko-dalmatinsku županiju kao županijski gimnastički prvaci. Svojim talentom, predanošću i radom, ovi učenici su pokazali izuzetnu sportsku spretnost i izdržljivost, istinski zaslužujući priznanje.
 
Također, želimo istaknuti i ulogu Sportske udruge Generacija Sedam koja već dugi niz godina promiče gimnastiku u našoj lokalnoj zajednici. Njihov doprinos u razvoju ovog sporta je neizmjerno važan i zaslužuje veliku pohvalu.
 
Posebno zahvaljujemo mentoru Enesu Buljanu i voditelju Antu Relji na njihovom neumornom radu i podršci koju su pružili našim učenicima tijekom priprema i natjecanja. Njihova stručnost i predanost su ključni čimbenici u postizanju ovakvih izvanrednih rezultata.
 
Ponosni smo na postignuća naših učenika i uvjereni smo da će nastaviti inspirirati svoje kolege i zajednicu svojim sportskim duhom i izvrsnošću. 
Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled