Petak, 13 Svi 2022 17:45

RADOVI U PODSTRANI Dovršena prva faza izgradnje sustava odvodnje u dijelu Zvonimirove. Evo kolika je vrijednost građevinskog zahvata…

RADOVI U PODSTRANI Dovršena prva faza izgradnje sustava odvodnje u dijelu Zvonimirove. Evo kolika je vrijednost građevinskog zahvata… Autor i foto: Augustin Markota

Danas je dovršena prva faza izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda na zapadnom dijelu Zvonimirove ulice.


Suradnja Vik-a i Općine

Mijo Dropuljić, načelnik Općine Podstrana otkrio je da građevinski zahvat izvodi splitska gradska tvrtka „Vodovod i kanalizacija d.o.o.“ u suradnji s Općinom Podstrana.
„Radove izvodi „Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split“ u suradnji s Općinom Podstrana. Riječ je o izgradnji gravitacijskog kolektora K2, DN 250, na dionici pored Jadranske magistrale kod hotela Lav“, priopćio je načelnik.


Evo kolika je vrijednost radova…

Nadalje, ističe da se privremeno ukida i prometna regulacija na državnoj cesti DC78.
„Istovremeno se ukida privremena regulacija prometa na državnoj cesti DC/8, koja je bila na snazi u pretekla dva tjedna. Izvođenje radova nastavlja se u Zvonimirovoj ulici od br. 2A/2 do br. 13.
Nakon dovršenja predmetnih radova cijelo područje Miljevac dobiti će mogućnost priključenja na sustav fekalne kanalizacije.
Vrijednost radova iznosi 1.000.000,00 kuna“, zaključio je Dropuljić.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled