Subota, 22 Svi 2021 09:23

ODOBRILE MAME Mijo Dropuljić družio se s mamama iz Podstrane, nisu ga štedile

U Podstrani samo pozitiva U Podstrani samo pozitiva foto:press / dalmacijadanas.hr

Mijo Dropuljić, kandidat za načelnika općine Podstrana, okupio je mame sa djecom na spontanom druženju na plaži u Podstrani.

– Sve se dogodilo spontano kada me je žensko društvo moje supruge pozvalo na kavu “na porat” u Podstrani. Po mom mišljenju, zvale su me najviše da me zezaju oko kampanje i politike pošto me dobro poznaju. Nakon toga jedna je pozvala drugu- druga treću, ispekle su kolače i priredile mi pravi show. Druženje je prošlo ugodno, bilo je i konkretnih pitanja s njihove strane, ”ono kad smo već tu..” i nisu bile blage, ali nije bilo dugih političkih predavanja i obećavanja već više prepričavanje anegdota iz prošlosti jer sam velikoj većini okupljenih predavao djeci u prijašnjim generacijama.

Ovako bi trebali zapravo izgledati ti politički skupovi kako ih zovu, onda bih i ja češće sudjelovao, svi živimo iste probleme samo je pitanje iskrenosti i spremnosti priznati grešku ili znati objasniti neke “manjkavosti” sustava i pokušati pronaći način da na legalan i transparentan način općina pomaže narodu, a ne služi sama sebi – riječi su Mije Dropuljića.

Uglavnom, po mišljenju većine, ovaj u najmanju ruku “neobičan” političar je jučer dobio predznak “odobrile mame Podstrane” što ga veseli više od, kako je sam rekao, političkih ulagivača ili savjetnika kojih ima na svakom koraku.

Svakako ćemo pratiti sa zanimanjem drugi krug izbora u Podstrani, javlja dalmacijadanas.hr

 
 
Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Svi 16, 2021

HDZ i Most u Drugom krugu

Podstrana Podstrana portal
Kako saznajemo prema zasad neslužbenim rezultatima na području Općine Podstrana u drugi…