Srijeda, 19 Svi 2021 19:46

Kaznena prijava 24-godišnjaku za Ubojstvo u pokušaju

Kaznena prijava 24-godišnjaku za Ubojstvo u pokušaju foto:pu sdž

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima II. PP i I. PP Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjih državljana Poljske provedenim zbog sumnje da je jedan od njih ostvario obilježja kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju iz čl.110 u svezi čl.34 Kaznenog zakona RH na štetu 20-godišnjeg državljanina RH, dok je za drugog utvrđena sumnja da je ostvario obilježja prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, utvrđeno je da je jučer oko 17 sati na plaži na području Podstarne došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem su sudjelovali prijavljeni i 20-godišnjak kojom prilikom je jedan od njih nožem zadao ubodnu ranu 20-godišnjaku koji je s teškim ozljedama hospitaliziran.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv prvo navedenog 24-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, dok će se drugi uz optužni prijedlog dovesti na nadležni Općinski prekršajni sud, javlja poslicija SD.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Svi 16, 2021

HDZ i Most u Drugom krugu

Podstrana Podstrana portal
Kako saznajemo prema zasad neslužbenim rezultatima na području Općine Podstrana u drugi…