Četvrtak, 25 Srpanj 2013 14:00

Vrijedna donacija za KK Mislav

Drugu godinu zaredom, za KK Mislav stiže velika pomoć od izvan Hrvatske. Naime, radi se o velikodušnom njemačkom milijunašu turskog porijekla Burakom Canboyem (36), inače svjetskim distributerom računalnog softvera (WinRAR).

Canboy je sedam godina bio gazda njemačkog kluba Bremen Roosters koji je bivši trener Mislava Nenad Josipović trenirao i odlučio je pomoći jednom klubu, a uz posredstvo Josipovića tako je prošle sezone pomogao mladost Mislava s ukupno 50 tisuća kuna, što će se ponoviti ove sezone i narednih ako sve bude u redu. 

 

Velik naglasak treba staviti na činjenicu kako se radi o donaciji te da igrači neće nositi nikakav logo Canboy-a.

 

KK Mislav je izuzetno zdrav i dobro organiziran klub, ali problemi nastaju kad je riječ o financijama kao i terminima za treninge u školi Kamen-Šine, te će novac tvrtke Canboy iz Bremena klubu dobro doći. Njime će se pokriti troškovi mlađih kategorija (U-14 i U16) za sezonu, putovanja, kotizacije, opremu i organizacije utakmica.

 

Trenutno je ulazak seniora u A-2 ligu prevelik izdatak za KK Mislav pa im je cilj kroz seniore profilirati mlade igrače, te kad se pokrene cijela stvar oko izgradnje dvorane u kojoj bi klub mogao igrati, bez sumnje će "Mislav" konkurirati u drugoj lizi.

 

 

mislav2

 

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama