Petak, 05 Kolovoz 2022 12:17

VELIKI DAN ZA SVE HRVATE! Slavi se Dan pobjede i domovinske zahvalnost i Dan hrvatskih branitelja. Dropuljić: „Današnji dan proslavimo na Petrićevu“

Hrvatska slavi veliki dan! U veseloj i svečanoj atmosferi prolazi još jedna obljetnica vojno-redarstvene operacije „Oluja“ kojom je od okupatora oslobođen veći dio hrvatskog teritorija. Osim toga, sve Hrvatice i svi Hrvati danas slave i Dan pobjede i domovinske zahvalnost te Dan hrvatskih branitelja.

„Vi ste najzaslužniji što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj državi“

Načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić u znak zahvalnosti braniteljima, danas je zapalio svijeće i položio vijence na groblju Ban u Podstrani.

„Danas smo povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položili vijence i zapalili svijeće za sve naše poginule branitelje na groblju Ban u Podstrani. Čestitam svima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a posebno čestitam našim braniteljima njihov dan, Dan hrvatskih branitelja. Vi ste najzaslužniji što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj državi“, istaknuo je načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Velika fešta na Petrićevu

Na kraju je pozvao sugrađane na proslavu u Podstrani. Održat će se na Petrićevu…

„Pozivam sve naše mještane i prijatelje Podstrane da današnji dan proslavimo večeras na Petrićevu, gdje smo za vas organizirali koncert na kojem će nastupiti Miro Boem i Aritmija bend“, zaključio je prvi čovjek Općine.

Autor: Augustin Markota / Foto: Facebook

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled