TZ Podstrana

Srijeda, 12 Lipanj 2024 17:57

PROGRAM PROSLAVE BLAGDANA SV. ANTE

 

Ovaj je tjedan u Podstrani u znaku je umjetnosti, svečanosti i sporta sa puno zanimljivih događaja.

 

Večeras u 20:30 u dvorištu ljetnikovca Cindro slavi se domaći umjetnički izražaj. Večer čakavske poezije „Ča pod Perun“ i izložbu radova likovne udruge Ante Kaštelančić, popratit će nastup klape Batuda.

 

U četvrtak 13. lipnja Podstrana slavi svoj dan općine. Tom će prigodom navečer u 21 sat na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate u Strožancu u sklopu bogatog zabavno-glazbenog programa nastupiti uvijek rado viđeni izvođači – Miro Boem i Aritmia bend, kao uvod u koncert Maje Šuput i Enyoja. Dođite i zabavite se!

 

U petak 14. lipnja u 19 sati također na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate u Strožancu na programu je dječja predstava „Ružno pače“, koju će nam izvesti Scena Gorica Povedite svoje mališane i provedite ugodnu večer u Strožancu.

 

U subotu 15. lipnja u 10 sati na rekreacijskoj zoni u Mutograsu održava se kup „Sv Ante“ u jedrenju i veslanju na dasci za sve klase. Također u subotu u 16 sati u Osnovnoj školi u Strožancu organizira se judo kup „Sv. Ante“.

 

U nedjelju 16. lipnja u 9 sati na programu je 4. plivački maraton „Sv. Ante“. Pratimo naše natjecatelje i zaželimo im dobro more.

 

Parking na šetnici u Strožancu, parking OŠ Strožanac i parking kod restorana Gloria (AS Mario) biti će besplatni za sve posjetitelje.

NAJČITANIJE IZ TZ PODSTRANA

Kia motors Prizmić

Untitled

Please publish modules in offcanvas position.