TZ Podstrana

Srijeda, 19 Lipanj 2024 11:16

Otvoren turistički informativni centar (TIC) Općine Podstrana

Obavještavamo vas da se 17. lipnja 2024. u Strožancu, na adresi Jurasova 2, u južnom dijelu objekta, otvorio Turistički informativni centar (TIC) Općine Podstrana.

Općina i Turistička zajednica Podstrane na taj način žele maksimalno izaći u susret svim svojim posjetiteljima, gostima i domaćinima kojima će centar omogućiti lakši i brži pristup svim važnim i korisnim informacijama.

Radno vrijeme centra: od ponedjeljka do subote čitav dan od 8:00 do 20:00 te nedjeljom ujutro od 8:00 do 14:00.

Kontakt telefon 095 541 0667.

U centru je moguće dobiti sve tiskane materijale koje je objavila ili pomogla objaviti Turistička zajednica. To su program Podstranskog kulturnog ljeta, turistički i planinarski zemljovidi (mape) te razne brošure i knjižice: Vodič Podstrana - mali Mediteran pod Perunom, Eat in Podstrana, Vodič Perun, Splitska rivijera, Srce Mediterana i Srednja Dalmacija te brošura Kralj Artur i pričice za djecu Artorie Macaklić.

Osim promidžbenih, tematskih i zabavnih materijala, u TIC-u možete nabaviti letke za aplikaciju Dalmatia AI i eVisitor, materijale za iznajmljivače, cjenike, upute u slučaju požara, način podnošenja prigovora i kućni red koji moraju biti istaknuti i vidljivi za sve goste u objektu, obrazac zahtjeva za kategorizaciju i druge obrasce.

Posjetite naš Turistički informativni centar i pravodobno saznajte sve na jednom mjestu: što u Podstrani i susjedstvu posjetiti, kamo ići, gdje jesti te kako najbolje provesti svoje vrijeme u Podstrani. Naši djelatnici stoje vam na usluzi, poručuju iz TZ Podstrana.

IMG 20240617 WA0023

NAJČITANIJE IZ TZ PODSTRANA

Kia motors Prizmić

Untitled

Please publish modules in offcanvas position.