TZ Podstrana

Utorak, 13 Veljača 2024 14:29

JAVNI POZIV ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE U 2024. GODINI

Sukladno članku 46. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma NN52/19 Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije objavljuje Javni poziv za provedbu udruženog oglašavanja sa subjektima javnog i privatnog sektora.

Udruženo oglašavanje ponude destinacije u zakupu javnih medija obuhvaća oglašavanje smještajne i ostalih oblika ponude koja se provodi u suradnji s nositeljima smještajne ponude destinacije (gospodarskim subjektima koji sukladno Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti pružaju usluge smještaja u Hrvatskoj) i ostalim nositeljima ponude koja predstavlja motiv dodatnih dolazaka i noćenja u destinaciji, odnosno doprinosi poboljšanju uvjeta dolaska i boravka turista, odnosno povećanju turističke potrošnje (prvenstveno gospodarskim subjektima koji pružaju usluge sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu).

Udruženo oglašavanje u ovom modelu provode nositelji oglašavanja u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije kao koordinatorom i turističkim zajednicama općina/gradova, a međusobnim ugovorom propisat će se sva prava i obveze.

Nositelji oglašavanja mogu biti:

A. nositelji smještajne ponude – smještajni objekti,

B. turističke agencije i nositelji ostalih oblika turističke ponude destinacije.

Sve ostale informacije možete pronaći na linkovima: Javni poziv i dalmatia.hr

NAJČITANIJE IZ TZ PODSTRANA

Kia motors Prizmić

Untitled

Please publish modules in offcanvas position.