Utorak, 18 Kolovoz 2020 21:47

Tko je odobrio da usred sezone konji odu na "hlađenje" u more?

Tko je odobrio da usred sezone konji odu na "hlađenje" u more? slika: snimka zaslona / slobodnadalmacija.hr

Malo nam je nevjerojatno da usred sezone koja ionako "šteka" i od koje će malo tko imati koristi, netko dao "izvanredno" dopuštenje da sad, mimo svih pravila i pravilnika, životinje, bile one plemenite ili ne, točnije kako piše slobodnadalmacija, riječ je o tri konja kojima je eto svanulo i niti krivi ni dužni, u rano jutro na pustoj" plaži" kako ju je netko samovoljno odlučio nazvati (riječ je o novoj plaži u Strožancu i koja je kao takva Ogledalo Podstrane), ohlade svoju vrelu i plemenitu krv i usput se malo olakšaju otpozadi u meki pijesak (vidljivo u videu priloženom u članku slobodne dalmacije, poprilični količinu možete viditi na oko 20-te sekunde videa).

Nije to problem, tvrde kako je plaža pusta i kako tu neće za koji sat doći roditelj s djecom i staviti ručnik baš na to "kraljevski obilježeno mjesto" (tako to mi shvacamo), a što se tiče gore spomenutih turista njih ionako nema, a oni koji su slučajno zatečeni tu kod nas, oni ionako neće to vidjeti, jer vidi Bogati u rano jutro nema nikoga, kako piše u članku.

Screenshot_2020-08-18_22-22-05.png

slika: snimka zaslona / slobodnadalmacija.hr

Ma na stranu i plemenita kakica, ma na stranu i dopuštenje ako je i dato, tko će sad zabraniti ovo nekoliko stotina pasa koji jedva čekaju namirisati balegu te je prepisati svojim urinom i zabilježiti nanovo svoj teritorij.

Eto ljudi dijelite, u Podstrani je i ovo dopušteno,a konja ima... mi ćemo ovo poslati na adresuTurističke zajednice, upitati ih za komentar.

 

 

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama