Srijeda, 23 Siječanj 2019 14:36

Redovna godišnja skupština jedriličarskog kluba "Podstrana"

Redovna godišnja skupština jedriličarskog kluba "Podstrana" Foto:jk podstrana

Jedriličarski klub Podstrana jedan je od najaktivnijih sportskih  društava u Podstrani, s odličnim rezultatima njenih natjecatelja, ali i samoprijegornim radom u najmlađim kategorijama. Dana 19.siječnja 2019. održala je redovnu godišnju skupštinu, gdje smo uz ugodno druženje zaslužnim članovima kluba, te radnicima – volonterima, uručili prigodne poklone.

IMG 7623 2

Na samom početku skupštine predsjednik kluba pozdravio je sve nazočne članove, prijatelje i suradnike kluba. Upoznao ih je za uspjesima kluba u prošloj, za klub najuspješnijoj godini od osnutka, u kojoj su dobili državnu prvakinju (Katarina Pelivan) u slalomu, i treće mjesto (Ante Berlengi) na istom prvenstvu Hrvatske, u muškoj kategoriji, te prvog juniora  i broncu sa državnog prvenstva u Bic techno daskama do 12 godina. Uz to Igor Šupić je postavio državni rekord u brzini jedrenja na dasci od 40 čvorova.

Tajnik kluba je upoznao članove s financijskim stanjem, te o planovima za slijedeću godinu. Sve ovo postignuto je zajedničkim radom svih članova kluba, gdje su svi zaslužni za uspjeh koji je postignut, istaknuo je tajnik. No, posebno je istaknuo doprinos i novih i starih članica i članova, te roditelja djece koja treniraju u klubu, koji su nesebično ponudili svoju pomoć kad god je to trebalo. A trebalo je…

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama