Sport

Nedjelja, 03 Rujan 2023 20:15

PRVA POBJEDA KADETA  KK PODSTRANA SPORT2LIFE 

Iz medija smo saznali da stipendiranje mladih sportaša označava početak dugoročne suradnje između KK Split i zaklade Sport2Life. U planu je niz aktivnosti za djecu i mlade tijekom cijele godine, s ciljem poticanja njihovog aktivnog uključivanja u sport.

Godišnje stipendije zaklade Sport2Life uručene su u svečanom Žutom salonu KK Split. Osnivač zaklade je gospodin Mike Saran, vlasnik splitskog resorta Le Meridien Lav, strastveni zaljubljenik u sport i filantrop. To je samo početak poticaja i razvoja mladih u sportu, a sljedeći korak je suradnja s lokalnom sportskom zajednicom u Podstrani. Košarkaški klub Podstrana (Mislav) i Sport2Life dogovorili su suradnju osnivanjem košarkaške akademije koja će omogućiti mladim košarkašima optimalan razvoj i integraciju sporta i obrazovanja.

Prva prijateljska utakmica odigrana je na Gripama između kadeta Splita 2 i KK Podstrane Sport2Life, a košarkaši iz Podstrane su pobijedili rezultatom 76:94. Posebno zanimljivo je da je momčad iz Podstrane pojačao Kaya Saran, košarkaš turske momčadi Darušafaka i nećak vlasnika resorta Le Meridien Lav.

KK Split  2- KK Podstrana Sport2Life 76-94 : Polić 2, Pezo 21 , Smoljko , Barać , Saran 14 , Mišković 9, Šarac , Šiško 8 , Vukas , Kerum 3 , Sokanović 4 , Božiković 33.

 

Izvor:

https://dalmatinskiportal.hr/sport/mladim-igracima-kk-splita-dodijeljene-godisnje-stipendije/179304

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji: « Tomislav Buljan novi igrač Cibone
Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled