Sport

Četvrtak, 02 Lipanj 2022 15:25

Potpisan višegodišnji ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između KK Splita i KK Mislava iz Podstrane

U Žutom salonu na Gripama svečano je potpisan višegodišnji ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između KK Splita i KK Mislava iz Podstrane. Dva kluba već godinama njeguju iznimno kvalitetne odnose, i ove sezone nadareni igrači Splita nosili su dres Mislava, a kvalitetni igrači iz omladinskog pogona Mislava išli su prema Gripama.

„Dodatni poticaj mladima“

"Mi smo stari sportski prijatelji i partneri, a ovim potpisom suradnju podižemo na još višu razinu", kazao je, između ostalog, predsjednik Uprave KK Splita Edo Blažević.

Načelnik Podstrane Mijo Dropulić, zajedno s predsjednikom Zajednice športskih udruga Podstrane Antom Polićem, najavio je izgradnju polivalentne sportske dvorane u sklopu OŠ Strožanac.

"Vjerujem da će dvorana, baš kao i ovaj ugovor s KK Splitom, dati dodatni poticaj mladima u našoj općini da se još više bave sportom", rekao je Dropulić.

Uz Blaževića, u ime KK Splita potpisivanju ugovora nazočio je sportski direktor Teo Čizmić, a delegaciju KK Mislava predvodili su tajnik Ante Milković i trener seniorske ekipe Alen Koludrović.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled