Sport

Subota, 24 Srpanj 2021 12:54

Podstrana i Inel pobjednici turnira Podstrana 2021-memorijal Vladimir Vuković Vata

Utakmica za 3.mjesto turnira mladih
C.b Faraon-LCMP Tolo Trade 2:5
Kako smo i najavili, obe ekipe od samog pocetka pristupile su maksimalno ozbiljno u susret sa željom da osvoje to "utješno" 3.mjesto na ovogodišnjem turniru.
Vidjeli smo fer i korektnu borbu, s dosta pogodaka i lijepih akcija, kako i dolikuje ovakvim ekipama. Čestitke ekipi Tolo Trade-a na osvojenom 3.mjestu na turniru

Finale veteranskog turnira
Podstrana-Pršutana Perajica 3:1

Domaća ekipa Podstrane i na ovom turniru je pokazala da je ponajbolja ekipa na ovim prostorima u malom balunu, suvereno su prolazili kroz cijeli turnir, nadigrali sve svoje protivnike a to su napravili i u finalu, istakli su se Lisica i Barać sa dva, odnosno jednim pogotokom, i donijeli Podstrani prvo mjesto među veteranima na turniru, na čemu im u ime organizatora čestitamo!

Finale mladih
Inel-C.b Vrime 1:1(3:2)

Pred punim tribinama u finalu su se sastali su se Inel, predvođen tandemom Perišić-Pavić, i C.b Vrime predvođeni dvojcem Hrstić-Radić. U početku klasično oprezno odmjeravanje snaga, dojma smo da je Inel bio dosta konkretniji u igri više je pokušavao ugroziti vrata suparnika. Iz jednog prekršaja Inel stiže u vodstvo, Nikola Pavić(najbolji igrač turnira) uzima balun, snažnim udarcem probija vratara Lešinu za 1:0. Inel ima još nekoliko šansi nakon, ne pronalaze put za povećanje vodstva, i kako to obično bude, iz svoje prve i jedine greške primaju zgoditak kojeg postiže Cikojević. Taj pogodak daje krila igračima c.b Vrime, potpuno opuštaju kočnice te prijete vratima Inel-a u zadnjih nekoliko minuta. Ipak, nismo više vidjeli pogotke u regularnom dijelu utakmice, pristupa se ruletu šesteraca u kojem golman Inela brani jedan udarac, i osigurava svojoj ekipi prvo mjesto ovogodišnjeg turnira u Podstrani.

Proglašenje najboljih pojedinaca kod veterana:
Najbolji golman: Perica Perica(Podstrana)
Najbolji strijelac: Ante Barać(Podstrana)
Najbolji igrač: Antonio Lisica(Podstrana)

Proglašenje najboljih pojedinaca kod mladih:
Najbolji golman: Nedjeljko Lešina(c.b Vrime)
Najbolji strijelac: Josip Cikojević(c.b Vrime)
Najbolji igrač:Nikola Pavić(Inel)

U ime organizatora, zahvaljujemo se svim ekipama na sudjelovanju, nadamo se da smo ispunili očekivanja gledatelja te samih igrača.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Untitled