Sport

Petak, 28 Lipanj 2024 19:43

Mnk Podstrana ispisala povijest!

 

Na najjačem i najprestižnijem futsal turniru za mladež u Europi, Montesilvano futsal Cup-u, Mnk Podstrana ostvarila je veliki uspjeh.

Naši kadeti bez izgubljene utakmice osvojili su prvo mjesto. Redom su padale ekipe iz Italije, Mađarske i Belgije. Ovaj izvanredni rezultat donosi ogromnu čast našem klubu te promovira našu Podstranu na sportskoj i međunarodnoj sceni.

Velikom uspjehu naših kadeta, pridružili su se i najmlađi članovi koji su u kategoriji u9 osvojili visoko 2. mjesto. Bravo dico!

Osim timskih nagrada osvojili smo i individualne.
Kapetan kadeta, Ante Perišić osvojio je nagradu za najboljeg strijelca, kao i njegov mladi nasljednik, Marino Perišić u kategoriji u9.
U istoj kategoriji za najboljeg vratara, proglašen je naš Duje Đonlić.

Turnir je okupio 80 ekipa iz raznih kategorija, s preko 800 sportaša i sportašica.
Dodajemo i da su na turniru nastupili naši pioniri koji su zauzeli 10. mjesto. Unatoč slabijem rezultatu, definitivno će im ovo iskustvo pomoći u njihovom daljnjem napretku.

Ovi mladi sportaši dokazali su da je pred njima svijetla budućnost i da će MNK Podstrana i dalje biti sinonim za uspjeh i sportsku izvrsnost.

Sam uspjeh ne bi bio moguć bez marljivog rada naših trenera, Hrvoja i Stjepana ali i ostalih trenera te nesebične podrške roditelja i predanosti svih članova kluba.
Čestitamo svima na ovom izvanrednom postignuću!

Hvala svima koji su nas podržavali na ovom putu. Za nas je ovo tek početak te nastavljamo s još većim elanom prema novim pobjedama.
Mnk Podstrana, ponosni smo na vas!

 IMG 20240628 WA0002 copy 2568x1999

Kia motors Prizmić

Untitled