Petak, 23 Srpanj 2021 08:16

Malonogometni turnir Podstrana: Veliko finale

Malonogometni turnir Podstrana 2021 -memorijal Vladimir Vuković Vata došao je do završnice.
U finalnom danu očekuju nas utakmice za 3.mjesto mladih, finale veteranskog turnira i veliko finale mladih.
 
Utakmica za 3.mjesto turnira mladih 19:30 C.b Faraon-LCMP Tolo trade.
Sigurni smo da su Obe ekipe željele igrati u zadnjem terminu finalnog dana, ali svoju utjehu i motiv morat će pronaći u borbi za 3.mjesto. Uvijek to u početku izgleda kao da će biti revijalna utakmica, ali kad igra krene, obe ekipe davaju svoj maksimum kako bi izišli neporaženi iz tog susreta. Uvjereni smo kako će nam pružiti utakmicu dostojnu trećeg mjesta na našem turniru.
 
Finale veteranskog turnira 20:30 Podstrana-Pršutana Perajica.
Sve vrvi od pravih iskusnih lisaca malog baluna, s jedne strane Perica,Mikuličić,Buljan, Perišić,Jerčić, Barać(da ne nabrajamo sve pojedince), s druge strane Olujić, Jurjević, Bajamić... Imena svakako pozivaju pune tribine. Utakmica u kojoj bi ove ekipe imale što za reći u na turniru mladih (nekolicina igrača Podstrane je i nastupila na ovogodišnjem turniru mladih). Sigurno smo kako nas čeka prava muška borba, fer i korektna, s puno lijepih poteza, akcija i pogodaka.
 
Finale turnira mladih21:30 Inel-C.b Vrime.
Kako započeti najavu a ne spomenuti dvojac Perišić-Pavić(igrači koji su osvojili sve što se u Hrvatskoj 1.mnl moglo osvojiti, uz brojne susrete odigrane i za reprezentaciju) koji je naš turnir osvajao 3 puta, a evo prilike i za četvrtu titulu. Inel, oslabljen izostankom bitne karike Damira Znaora, u polufinalu pokazao je kako se ostavlja srce na terenu, i kad se gubi rezultatski protiv moćne ekipe, ne gubi se nada u prolaz dalje. C.b Vrime, skupina hrabrih momaka, znalaca ali i pravih fajtera, pokazali su od prvog kola ambiciju za finale turnira, do kojeg su i došli preko Tolo Trade-a koje su porazili u polufinalu. Nekoliko iskusnih igrača(Grgić, Radić) spojeno s mladim igračima (Cikojević…) koji polako ulaze na velika vrata hrvatskog futsala (Hrstić), pružit će borbu do zadnje kapi krvi kako bi upisali svoje ime u povijest našeg turnira. Ove dvije ekipe su garancija uzbudljivog finala u kojem blagu prednost dajemo "domaćoj" ekipi Inelu.
Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ SPORTA