Nedjelja, 28 Siječanj 2024 17:12

Sanira se biciklističko-pješačka staza na obalnom pojasu u Sv. Martinu i Grbavcu

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić danas je obišao radove na sanaciji biciklističko-pješačke staze na obalnom području u Svetom Martinu i Grbavcu, radnog naziva Faza 4, javlja dalmatinskiportal.

'Riječ je o dionici duljine oko 450 m koja se proteže od potoka Vrilo (pored restorana Cibus) do potoka Bilaje (pored restorana Jure).

Širina biciklističko-pješačke staze iznosit će minimalno 3,20 m cijelom dužinom a na pojedinim mjestima bit će i šira. Podijeljena je na dva segmenta različite teksture i boje. Pješački dio bit će izveden završnom obradom prema tehnologiji kulir  tzv. prani beton, a biciklistička staza bit će izvedena završnom obradom tzv. metlani beton', ističe Dropuljić.

Podsjeća kako su se do sada izveli građevinske radove na sanaciji biciklističko-pješačke staze u duljini od 1800 m, odnosno od okretišta u Mutograsu do potoka Vinine.

'Osim sanacije ove dionice biciklističko-pješačke staze radnog naziva Faza 4, trenutno se izvode i građevinski radovi sanacije na dionici radnog naziva Faza 5, u duljini oko 550 m u Svetom Martinu.

Vrijednost ugovorenih radova za ovu Fazu 4 iznosi oko 235.000,00 eura s PDV-om', kaže načelnik.

Kia motors Prizmić

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled