Utorak, 18 Siječanj 2022 18:38

Policijski službenik savjetnik za sigurnost svake srijede u Podstrani

Policijski službenik savjetnik za sigurnost svake srijede u Podstrani foto: splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr

Otvaranjem ureda Druge policijske postaje u Postrani, na adresi Jurasova 2 (bivši prostor TZ), ostvarene su pretpostavke za veću nazočnost i dostupnost policijskih službenika na području Postrane. Održiva sigurnost u bitnom je uvjet bolje kvalitete život na određenom prostoru što je dugoročni cilj i Općine Postrana koja želi kroz partnerstvo u zajednici i uz suradnju s Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom aktivno raditi na unaprijeđenu sigurnosti.
Sudjelovanje građana i komunikacija s policijom u bitnom pridonosi navedenim ciljevima te otvara pretpostavke za podizanje razine sigurnosne kulture i samozaštite te aktivne brige za zajednicu.
U cilju bolje dostupnosti od 19 . siječnja 2022 godine, svake srijede od 09.00 do 11.00 sati, u ovom uredu, građani će moći razgovarati sa specijaliziranim policijskim službenikom za prevenciju – savjetnikom za sigurnost, javljaju iz Splitsko dalmatinske policije.
Građani mogu očekivati odgovore na pitanja vezane uz prevenciju osobne sigurnosti i sigurnost svoje imovine, samozaštitno ponašanje, rizike i zaštitu poslovne djelatnosti, savjete vezane za rizična ponašanja djece i mladih te osnovne informacije o radu policije.
Cjelokupna aktivnost planirana je dugoročno i uvjetovana je interesom građana. Sigurni smo da ćemo i na ovaj način dodatno poboljšati i unaprijediti suradnju sa stanovnicima s područja Podstrane - navode iz policije.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Untitled