Petak, 29 Listopad 2021 19:51

Poziv na radionicu u sklopu projekta Korak po korak

opcina.png

hz.png

mr.png

ddg.png

  

Poziv na radionicu u sklopu projekta Korak po korak

03.11.2021. u 10:30 h, zgrada Općine Podstrana

 

U sklopu projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060) koji provodi Općina Podstrana 03. studenoga 2021. biti će organizirane kreativne radionice – glazbena i dekupaž (salveta tehnika) radionica.

Radionice će se održati u konferencijskoj dvorani u prizemlju zgrade Općine Podstrana s početkom u 10:30 sati na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3 u Podstrani.

Na radionicama mogu sudjelovati djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje da prijave svoju djecu te odrasle osobe s invaliditetom (osobe od navršenih 18. godina) jer glazbena terapija jedan je od najboljih načina za osloboditi emocije, a razni oblici liječenja glazbom postoje od najranije povijesti čovječanstva.

Glazbo-terapija je primjenjiva kod različitih stanja u terapiji boli, kod depresivnih stanja, za razvijanje komunikacije, kod osoba s oštećenjem mozga, kod osoba s intelektualnim poteškoćama, autizmom, kod osoba s motoričkim poremećajima te za poboljšanje kvalitete života.

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00 kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS).

Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Za sudjelovanje na radionicama kao i za sva dodatna pitanja možete se javiti Ivani Carev Seneberg (voditeljica projekta, kontakt 099 517 7823, email (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) i Danijeli Ljušanin (socijalna mentorica, kontakt 097 665 3783).

 

esif.png

einst.png

 

Projekt „Korak po korak“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Općine Podstrana.

 

 

opcina.png

hz.png

mr.png

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ OPĆINE