Utorak, 26 Ožujak 2013 16:23

Zavedene i prevarene tuže Splitskog Casanovu

Zavedene i prevarene tuže Splitskog Casanovu Screenshot: Google Images

Skupina djevojaka iz Šibenika, Splita i okolice javno je optužila 24-godišnjeg Splićanina I. M. da ih je na prevaru pokušao zavesti predstavljajući se lažnim imenima i tvrdeći da je vlasnik privatnog biznisa, piše Jutarnji list. Stvar je navodno otišla toliko daleko da nasamarene djevojke razmišljaju o podizanju kaznene prijave protiv splitskog Casanove

 "Rekao je da je sportaš, da ima vlastiti biznis i ja sam mu povjerovala. Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Facebooku, jer očito nešto krije, ali tada to nisam shvaćala ozbiljno. Tvrdio je da želi biti u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek sam poslije doznala da već ima djevojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio. Neslužbenim kanalima sam doznala da mi je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji. Želim ga staviti u novine kako bih upozorila druge djevojke...", ispričala je Jutarnjem jedna od djevojaka, Šibenčanka Barbara.

 

'Ma slobodno napišite da sam ja veliki zavodnik i da mi je Hrvatska postala premala, pa sad idem dalje, ha, ha, ha', kazao je I. M. kada su ga kontaktirali novinari Jutarnjeg i suočili ga s optužbama djevojaka.

 

Policija je savjetovala djevojke da protiv I. M. mogu stati privatnom tužbom i tražiti odštetu.

 

Bila bi to, inače, prva tužba za ženskarenje u Hrvatskoj.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal