Hrvatska

Subota, 01 Travanj 2023 10:41

SVEČANO U DUGOPOLJU Započela provedba važnog i vrijednog mega projekta, mnogo će značiti i svim građanima Podstrane!

SVEČANO U DUGOPOLJU Započela provedba važnog i vrijednog mega projekta, mnogo će značiti i svim građanima Podstrane! SVEČANO U DUGOPOLJU Započela provedba važnog i vrijednog mega projekta, mnogo će značiti i svim građanima Podstrane!

Svečano je obilježen početak radova na projektu aglomeracije Split – Solin. Uz brojne uvažene goste i političke elite, jučer je u Dugopolje stigao i načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Radovi su dio Ugovora“

Sudjelovao na svečanom otvaranju radova aglomeracije Split-Solin u Dugopolju. Radovi su dio Ugovora P4 - Rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe Grada Solina i Općina Podstrana, Klis i Dugopolje“, otkrio je načelnik Dropuljić.

Nadalje, otkrio je kratko da će se u sklopu rekonstrukcije postaviti kanalizacijski cjevovodi u dužini od 43.560 metara.

U sklopu rekonstrukcije i dogradnje postavit će se kanalizacijski cjevovodi u dužini od 43.560 metara, vodoopskrbni cjevovodi u dužini 30.555 metara, tlačni kanalizacijski cjevovodi dužine 5.769 metara te 18 crpnih stanica za kanalizaciju i devet crpnih stanica za vodoopskrbu“, nastavio je Mijo Dropuljić otkrivši neke detalje projekta.

U tijeku su pripreme za izvođenje radova na ostalom područjima obuhvata ugovora…“

Kazao je, osim toga, da su u tijeku pripreme za izvođenje radova na ostalom područjima obuhvata ugovora.

U ovom trenutku započeli su radovi u Dugopolju, a u tijeku su pripreme za izvođenje radova na ostalom područjima obuhvata ugovora u Gradu Solinu, Općini Klis i Općini Podstrana poput iskočenja, označavanja instalacija i izrade izvedbenih projekata“, zaključio je načelnik Općine Podstrana Mijo Dropuljić.

Evo nekoliko fotografija iz Dugopolja. Pogledajte ih u galeriji Podstrana Portala:

Autor: Augustin Markota / Foto: Facebook

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia motors Prizmić

Untitled