Srijeda, 10 Srpanj 2013 12:40

Seks skandal trese HRT

Seks skandal trese HRT Screenshot: DalmacijaNews

Visoki dužnosnik SDP-a prijavio je DORH-u, neslužbeno doznaje Jutarnji list, prijetnje nepoznatog muškarca koji ga je navodno ucjenjivao SMS porukama u kojima ga dovodi u vezu sa seks-skandalom koji ovih dana potresa javnu televiziju.

Nakon njegove prijave, u kojoj navodi da ga je nepoznata osoba tjednima uznemiravala SMS porukama u kojima ga optužuje da je u vezi s njegovom suprugom, visokopozicioniranom na HRT-u, i poziva na sastanak, službenici policije po nalogu DORH-a priveli su muškarca te započeli službenu istragu.

 

Prema podacima, koji su dostupni Jutarnjem, istraga obuhvaća širi krug ljudi. Privedeni muškarac, pak, priznao je da nema nikavih dokaza da je saborski zastupnik ljubavnik njegove žene.

 

Istodobno doznajemo da je supruga spomenutog muškarca i zaposlenica HRT-a suspendirana odlukom glavnog ravnatelja Gorana Radmana te joj je zabranjen ulazak u zgradu na Prisavlju.

 

Sve je počelo s mail porukom, koja je proslijeđena na niz adresa HRT-ovih djelatnika, a u kojoj se spomenuta žena dovodi u seksualnu vezu s visokim dužnosnikom SDP-a, pa i nizom drugih utjecajnih ljudi s HRT-a. Priložena je i eksplicitna fotografija, snimljena mobitelom, na kojoj se vidi lice zaposlenice HRT-a. Muškarac se ne vidi.

 

- Pokrenut je postupak utvrđivanja odgovornosti. Zaposlenica nije dobila otkaz ugovora o radu - službeni je odgovor s Hrvatske radiotelevizije.

 

Jutarnji list je kontaktirao i navedenu zaposlenicu. Ponavljala je da ne zna o čemu se radi, da se mora naći s odvjetnikom i da je problem nastao otkako je postala direktorica.

 

- A 16 godina radim i sad, čim sam postala direktorica, skandal! - bilo je sve što je rekla za Jutarnji list.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal