Utorak, 26 Veljača 2013 13:13

Provaljeno u vrtić i ukraden novac koji je skupljan za trogodišnjeg Nou, koji je ostao bez oca i majke

Provaljeno u vrtić i ukraden novac koji je skupljan za trogodišnjeg Nou, koji je ostao bez oca i majke Arhiva

Sisačka policija potvrdila je da su nepoznati lopovi noću s ponedjeljka na utorak provalili u Dječji vrtić Ciciban u središtu Siska.

Provalili su u sef u kojem su djelatnici vrtića držali novac kojeg su oni i roditelji vrtićke djece skupljali za trogodišnjeg Siščanina Nou, koji je u godinu dana ostao bez oca i majke. Ravnateljica vrtića Željka Bece rekla je kako su u sefu imali 13.000 kuna za malog Nou, koji je čuvan u vrtiću kako bi bio predan Noinim skrbnicima kada budu određeni.

 

Tužna sudbina trogodišnjeg Noe U. ujedinila je Sisak u božićno vrijeme prošle godine. Facebook udruga "Sretan Božić Noa" organizirala je skupljanje novaca, organizirane su humanitarne akcije, dio novca predan je baki i djedu malog Noe, a dio je spremljen u sef u vrtiću. Bešćutni lopovi za to su očito znali, te su provalili u vrtić i odnijeli 13.000 kuna.

 

Malom Noi tata Damir je umro 2011. godine od srčanog udara u 29. godini, a majka Danijela (27), koja je radila kao medicinska sestra u Zagrebu, umrla je 10. prosinca 2012. u Zagrebu, dok je čistila snijeg oko svojeg auomobila. Nakon tragedije za dječaka brinu baka i djed, prenosi Slobodna Dalmacija.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal