Utorak, 14 Svi 2013 15:51

Poziv na javnu raspravu: Razvojni prioriteti grada Splita u sljedeće četiri godine

Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom organizira javnu raspravu na temu:

Razvojni prioriteti grada Splita u sljedeće četiri godine

koja će se održati u srijedu 15.05.2013. u 18 sati u prostoru Gradskog kazališta lutaka

 

Cilj tribine je u javnoj raspravi definirati osnovne probleme koji sprečavaju daljnji razvoj grada Splita na gospodarskom, turističkom, urbanističkom, obrazovnom, kulturnom području i u vezanim pitanjima aktivnog građanstva, te predložiti razvojne prioritete koji će moći služiti kao referentni okvir građanima i svim zainteresiranim stranama, za početak, za usporediti predizborna obećanja kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima 19.05.2013. sa prioritetima prepoznatim od strane stručnjaka i stručnjakinja, građanki i građana u javnoj raspravi, a zatim i kao okvir za nadzor rada lokane samouprave Grada Splita, u razdoblju od slijedeće 4 godine, za koje upravo 19.05. biramo one koji će Grad voditi i gospodariti javnom imovinom i sredstvima – imovinom svih nas, građanki i građana Grada Splita, te čije odluke će uvelike utjecati na kvalitetu života u Splitu.

 

Na javnoj raspravi sudjeluju:

1. Maja Fredotović, Ekonomski fakultet Split
2. Maja Miše, Filozofski fakultet Split
3. Mirko Petrić, Odjel za sociologiju, Sveučilište u Zadru
4. Sandra Sterle, Umjetnička akademija Split
5. Predrag Lucić, novinar i pjesnik, kolumnist Novog lista

 

Moderator tribine je Saša Ljubičić, novinar Slobodne Dalmacije.

 

Medijski pokrovitelj događanja je Slobodna Dalmacija.

 

Tribina se organizira u okviru projekta Aktivno civilno društvo – garancija stvarnih reformi, financiran sredstvima Europske unije i sufinanciran od Ured za udruge Vlade RH.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon: 021-489 –167/8.

 

 

 

cenzura.hr

{edocs}http://cenzura.hr/images/stories/poziv_tribina_.pdf,868,1000{/edocs}

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal