Petak, 30 Listopad 2020 14:45

Poslovanje splitskog Prometa 2019. godine u plusu, Opara: 'Promet je jedna od boljih tvrtki u gradu, ako ne i najbolja!'

Poslovanje splitskog Prometa 2019. godine u plusu, Opara: 'Promet je jedna od boljih tvrtki u gradu, ako ne i najbolja!' foto:dalmacijanews.hr

Obnovljen je vozni park za 52 autobusa, a Delić je ustvrdio kako fali vozača. U proteklom je razdoblju otišlo 100 zaposlenika što zbog odlaska u mirovinu što zbog otkaza.


Izvješćem tvrtke Promet Split d.o.o. nastavljena je 31. sjednica splitskog Gradskog vijeća. Direktor Prometa, Miroslav Delić predstavio je sve napravljeno u prošlom razdoblju i planove za budućnost.

Istaknuo je kako se nakon dugogodišnjih gubitaka poslovanje u 2019. godini završava u plusu od 20 tisuća kuna. Obnovljen je vozni park za 52 autobusa, a Delić je ustvrdio kako fali vozača. U proteklom je razdoblju otišlo 100 zaposlenika što zbog odlaska u mirovinu što zbog otkaza.

- Grad Split i ostali gradovi i općine nisu ni kune dali ove godine osim redovitog poslovanja. Siguran sam da ćemo ovu godinu završiti bez gubitaka. Kako? Na račun ušteda od plaća i smanjenja broja zaposlenika - dodao je Delić.

- Krajem 2021. godine Promet bi trebao biti u tehničko-tehnološkom, operativnom, organizacijskom i kadrovskom smislu moderna tvrtka s racionalnim poslovanjem - zaključio je Miroslav Delić.

Opara: 'Promet su prije dvije godine neki otpisivali!'


- Promet je jedna od boljih tvrtki u gradu, ako ne i najbolja. Prije dvije godine su je neki otpisivali. Tvrtka je zdrava i konkurenta. To je ono što direktor nije spomenuo. Tvrtka je radila, za vrijeme potpunog zatvaranja, i prevozila zaposlenike bolnice, vatrogasce iz Sinja, Solina, Trogira i drugih mjesta. Kako je tvrtka u plusu i dalje? Zahvaljujući dobrom radu i dobroj viziji - kazao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

izvor:dalmacijanews.hr

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal