Nedjelja, 17 Ožujak 2013 22:18

Mamić ljubio tlo ispred sutkinje

Ante Madunić, jedan od petorice odvjetnika Zdravka Mamića, potvrdio je dan nakon puštanja njegova štićenika iz pritvora da je izvršni predsjednik Dinama doista na Županijskom državnom sudu imao svoj show. 'Nije baš poljubio zemlju, nego parket. No, to je njegov moment', rekao je Madunić

Po Madunićevim tvrdnjama, nije sporno da su Mamićeve izjave bile neprimjerene, no bile su 'osobni sukob' s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovićem.

 

'Nitko živ ne može opravdati takve izjave, međutim, one sasvim sigurno nisu upućene Srbima kao narodu, odnosno nacionalnoj manjini u Hrvatskoj. One su bile odgovor na jedan permanentni sukob koji traje između Zdravka Mamića i ministra Jovanovića', rekao je Madunić za RTL Danas.

 

Po njegovim riječima, 's obje strane se vrijeđalo i pretjerivalo'. 'Kad bi se govorilo sve isto, situacija bi bila katastrofalna. Zato treba paziti kad se pokreće aparat za kazneni progon', ocijenio je odvjetnik Madunić.

 

Idućeg tjedna izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda, podsjeća RTL, koje je tražilo jednosmjesečni pritvor zbog mogućnosti ponavljanja djela, odlučit će o žalbi tužitelja.

 

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal