Ponedjeljak, 21 Listopad 2013 12:44

Imoćani i Dormeo madrac: Naš prvi 'viral' video

Negdje tamo prošli ponedjeljak (ili je bila nedjelja, ne sjećam se) dobili smo na redakcijski mail jedan kratki video klip. Sniman iz ruke, na lošem uređaju. Prikazivao je par bauštelaca iz Imotske krajine kako, na 'A JE TO' način skidaju crijep s krova kuće u Podstrani.

Nakon što smo se nekoliko puta dobro pokidali od smijeha, u dogovoru s autorom i akterima video (čija imena nećemo objaviti, kako bi ih zaštitili od, sada već horde, uzbuđenih obožavateljica) postavili smo video na YouTube (posebno za ovo otvorili smo i vlastiti YouTube kanal) i podjelili s ekipom na Facebook stranici portala (dajte je lajkajte, ako već niste - da ne propustite nove uratke, ali i svakodnevne vijesti). Da vas malo nasmijemo, bilo je šteta da to ostane samo kružit po redakciji.

 

Reakcije su bile dobre, ali ništa značajno. Kad ono... Par dana kasnije, 100.000 pregleda i naš video, koji smo iz gluposti stavili, je na, da nabrojimo samo neke, Indexu, Jutarnjem, Večernjem, Net.hr-u, Slobodnoj, Dnevno.hr-u i na još barem 30-40 portala. Ide k'o ludo.

 

A da glupost bude još veća, mi taj isti video još nismo objavili na Podstrana Portalu. Pa, evo, da ne bude da nikad ne stavljamo ništa bitno na portal, VIDEO je ispod. Uživajte.

 

I, da, ako želite da ekipa dođe skidat crijep i sa vaše kuće, javite se, spojit ćemo vas nekako s njima. A tko zna, možda i snime nastavak baš na vašoj kući...

 

 

Video sadržaj

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama