Srijeda, 27 Veljača 2013 15:38

Radimir Čačić tri godine ne smije voziti zbog incidenta u Mađarskoj, ali je svejedno sjeo za volan

Radimir Čačić tri godine ne smije voziti zbog incidenta u Mađarskoj, ali je svejedno sjeo za volan Marko Jurinec / Pixsell

Radimir Čačić još jednom je ulovljen za volanom. U Varaždinu ga je prilikom odlaska iz teretane snimio fotoreporter Pixsella Marko Jurinec.

Podsjećamo, sud u Mađarskoj pravomoćno je Čačića osudio na 22 mjeseca zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su u siječnju 2010. godine poginule dvije osobe. Čačiću je izrečena i zabrana upravljanja automobilom u razdoblju od tri godine.

 

S obzirom da je Čačić zatražio da kaznu izdržava u Hrvatskoj, presudu je u međuvremenu potvrdio i Županijski sud u Zagrebu. I hrvatski je sud odredio Čačiću zabranu upravljanja motornim vozilima. No, Čačić u ovom slučaju ipak nije u prekršaju, s obzirom da kazna stupa na snagu tek nakon što presudu pravomoćno potvrdi Vrhovni sud, kojem je Čačić uložio žalbu.

 

Na fotografijama koje je u Varaždinu snimio Pixsellov fotoreporter vidljivo je i manje napuknuće na desnoj strani prednjeg branika Čačićeva automobila.

 

Podsjetimo i da je Čačić u prosincu 2011. godine, nakon što je imao još jedan blaži prometni udes, pred novinarima obećao da više neće sjedati za volan. Tada je i dalje bio potpredsjednik Vlade, te je obećao da će ga voziti isključivo službeni vozači. No, tog se obećanja nije dugo držao; u lipnju prošle godine u javnost je izašla fotografija na kojoj Čačić ne samo da vozi, već i za vrijeme vožnje razgovara na mobitel, kaže Index.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal