Srijeda, 10 Travanj 2013 14:16

Policajac bez razloga fizički napao čovjeka koji je sakupljao boce, bacio ga na pod i fizički zlostavljao

Jučer oko 7 sati na Glavnom kolodvoru u Zagrebu došlo je do sukoba između 43-godišnjeg skupljača boca i policijskog službenika. Očevici tvrde kako je policajac bezrazložno napao muškarca, a iz policije se danas nije moglo dobiti više detalja o događaju jer je istraga u tijeku. Protiv policajca je 43-godišnjak podnio prijavu.

"Jučer, 9. travnja, oko 7 sati ujutro na Glavnom kolodvoru u Zagrebu policajac je bez razloga fizički napao čovjeka koji je sakupljao boce, bacio ga je na pod i fizički zlostavljao. Napominjem, za to nije postojao nikakav razlog, budući da čovjek nikom nije smetao niti radio ništa neprimjereno, osim što pokušava preživjeti", tvrdi očevidac događaja.

 

U PU zagrebačkoj Index je provjerio što se točno dogodilo, budući da sukob nije spomenut u redovnom dnevnom policijskom izvješću.

 

"Obavještavamo Vas da je 9. travnja oko 7.20 sati, u službene prostorije I. Policijske postaje pristupio 43-godišnji građanin koji je podnio prijavu protiv policijskog službenika na okolnosti postupanja prema njemu istog dana na prostoru Glavnog kolodvora. Kako je kriminalističko istraživanje navedenog događaja u tijeku, o rezultatima Vas možemo naknadno izvijestiti", poručili su iz PU zagrebačke.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

© 2021 Podstrana portal