Nedjelja, 24 Ožujak 2013 15:47

Ostojić o svojoj stranci: Zaletili smo se sa obećanjima, posebno s Planom 21

Ostojić o svojoj stranci: Zaletili smo se sa obećanjima, posebno s Planom 21 Screenshot: Google Images

Danas je u emisiji 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković ugostio ministra zdravstva i kandidata za gradonačelnika Zagreba, Rajka Ostojića.


- Nema rezultata, nema gospodarskog oporavka i to je veliki, veliki problem. U nekim stvarima smo se zaletjeli, možda smo neke stvari previše obećali, osobito u Planu 21, porast BDP-a, imali smo možda krive premise, ali situacija je tu kakva je. To ćemo morati pitati naše ekonomske stručnjake. Ali slažem se situacija nije dobra, komentirao je ekonomske probleme Hrvatske odnosno nevidljivost rezultata oporavka, prenosi HRT.

 

Smatra da i u kampanji za zagrebačkog gradonačelnika može istovremeno kvalitetno obavljati posao ministra zdravlja.


- Zbog mog tima, zbog zamjenika, pomoćnika. Suradnike sam birao ne po stranačkim ingerencijama, nego po stručnosti. I tako ću raditi u gradu Zagrebu. Od 10 članova mog kabineta samo su dva članovi stranke, a ostali su nestranački i ne znam za koga glasaju ali sjajno rade svoj posao. Oni vode ministarstvo. Ja sam prvi među jednakima, rekao je.

 

- Treba priznati greške. Obilazim kvartove, ljudi ga informiraju tu samo dobili obećanje za školu, tu za vrtić, tu za most. No ništa od toga. Bandić nije socijaldemokrat. To je činjenica. Moje temeljno, ljudsko, profesionalno i političko načelo je kristalno jasno - ono je socijalno i ono je demokratsko. Ja sam temeljio cijeli svoj rad i danas i jučer i sutra na solidarnosti i na demokraciji, a on na autokraciji, rekao je Ostojić o sebi i Bandiću, prenosi HRT.

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal