Utorak, 02 Srpanj 2013 12:45

Nasilni bivši policajac demolirao školu i fizički napao učiteljicu i njenog sina

Nasilni bivši policajac demolirao školu i fizički napao učiteljicu i njenog sina Screenshot: cudaprirode.com

Nasilnik je jučer demolirao školu i fizički nasrnuo na 41-godišnju učiteljicu hrvatskog jezika i njezinog 10-godišnjeg sina, učenika 4. razreda.

Razlog za napad je bizaran. Naime, 52-godišnjak je htio da mu kćer, inače, učenica 8. razreda, padne godinu jer nije imala dovoljno dobre ocjene da upiše željenu Srednju ekonomsku školu.

Svoju kćer posljednja tri tjedna nije ni slao u školu kako bi pala pa je obaviješten Centar za socijalnu skrb, a škola je kontaktirala i policiju jer je 52-godišnjak učiteljici prijetio i ranije.

 

U Vrgorcu ističu da je nakon divljačkog napada na učiteljicu Hrvatskog jezika, ponašanje policije bilo sramotno i katastrofalno! Najprije nisu uopće napravili očevid i nisu fotografirali štetu koju je po školi napravio podivljali roditelj, a onda su čak i odbili podnijeti kaznenu prijavu po službenoj dužnosti jer, navodno, "ozljede nisu bile dovoljno teške".

 

"Nešto se mora napraviti. Danas smo prosvjedovali protiv sustava koji treba zaštiti učitelje. Ovo je jedan veliki problem jer iskustvo pokazuje da smo potpuno nezaštićeni, a da nas sistem i instutucije potpuno ignoriraju" - rekli su nastavnici Osnovne škole 'Vrgorac' koji su održali prosvjedni skup ispred Policijske postaje Vrgorac.

 

cudaprirode.com

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal