Ponedjeljak, 21 Siječanj 2013 16:10

Milanovićeva supruga po školama predstavlja zdravstveni odgoj

Ministar obrazovanja Željko Jovanović i dr. sc. Sanja Musić Milanović, premijerova supruga, u ponedjeljak će zajedno s još nekoliko kolega u pet škola diljem zemlje predstaviti 1. modul zdravstvenog odgoja.

Riječ je o oglednom satu modula 'Živjeti zdravo', u kojem će biti predstavljen edukativni materijal koji se sastoji od brošure namijenjene učiteljima razredne nastave te edukacijskog paketa za svakodnevno 10-minutno vježbanje koji se sastoji od DVD-a, plakata i uputa za učitelje, najavili su iz ministarstva.

Ministar Jovanović će tako posjetiti Osnovnu školu Milan Brozović u Kastvu, a članica Povjerenstva za Zdravstveni odgoj i suautorica 1. modula dr. sc. Sanja Musić Milanović posjetit će zagrebačku Osnovnu školu Matije Gupca.

Predstavljanje 1. modula još će se održati u Osnovnoj školi Đuro Ester u Koprivnici, gdje će gostovati Ankica Nježić, pomoćnica ministra za odgoj i obrazovanje; u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u Osijeku gdje će gostovati Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, te u Osnovnoj školi Sućidar u Splitu, gdje će gostovati Ivana Kalogjera, glavna savjetnica ministra i Sabina Glasovac, savjetnica ministra.

Kia u stranicama

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

© 2021 Podstrana portal