Četvrtak, 23 Svi 2013 14:27

Kristijan (Kiki) Stojanović uhićen zbog ubojstva Stipetića na Kočinjem brdu!

Kristijan (Kiki) Stojanović uhićen zbog ubojstva Stipetića na Kočinjem brdu! Screenshot: DalmacijaNews

Splitska je policija, kako se neslužbeno doznaje, u srijedu popodne uhitila Kristijana Stojanovića zvanog Kiki (32) zbog ubojstva 22-godišnjeg Ive Stipetića krajem 2010. godine. Tijekom dana čeka ga ispitivanje Županijskog državnog odvjetništva, piše DalmacijaNews.

Stojanović se sumnjiči kako je uz pomoć još jednog, zasad nepoznatog pomagača, sa dva hica u glavu 3. prosinca likvidirao Stipetića na Kočinjem brdu kod Klisa.

 

Odmah nakon što je nađeno tijelo 22-godišnjaka, pojavila se sumnja kako je upravo Kiki pucao u svog deset godina mlađeg prijatelja; navodno je bio prisluškivan, pretraživan mu je stan, motor te automobil..

 

Inače, 32-godišnji Stojanović je prije petnaestak dana optužen i za pokušaj ubojstva Lea Paurevića. Riječ je također o slučaju iz 2010. godine kada je Kiki sa suvozačkog mjesta na skuteru iznad Hemingway bara na Poljudu izrešetao Paurevićev Jaguar pri čemu je splitski redar teško ozlijeđen. Policija drži kako je "atentator" Stojanović, no vozač Beverlyja nikad nije otkriven...

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal