Četvrtak, 28 Veljača 2013 09:29

Još jednoj obitelji u Zagrebu prijeti izbacivanje iz njihove kuće (UŽIVO VIDEO)

Agonija Frlanovih počinje 1995. kada su u Zagrebačkoj banci podignuli kredit u iznosu od 193 tisuće njemačkih maraka, odnosno oko 85 tisuća eura. Banci su tada uplatili i depozit od 64 tisuće maraka, a do danas su ukupno otplatili 169 tisuća eura. Zbog neredovite otplate kredita, banka je prodala kuću, a obitelj je za to saznala tek nakon tri mjeseca, rekla je Media servisu Željka Frlan.

No, tu priči nije kraj. "Kredit je skoro otplaćen, nije zatvoren. Oni su kuću prodali, a dečko koji ju je kupio, također je podignuo kredit, pretpostavljam hipotekarni, i to na našu kuću. Po tome se vidi da je riječ o prijevari", kaže Željka Frlan.

 

Obitelj je pokrenula ukupno šest postupaka, između ostalog i protiv odvjetnika koji ih je zastupao. Slučaj su prijavili i Uskoku. No, to neće odgoditi dolazak policije i sudskog ovršitelja, koji bi u 10 sati trebao zapečatiti ulazna vrata kuće Frlanovih, kojima nažalost ostaje samo ova alternativa. "Cesta, ona je javno dobro. Nadam se da nas i s nje neće maknuti", kaže Željka Frlan.

Video sadržaj

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal