Nedjelja, 17 Ožujak 2013 21:34

HDZ će pomoći Grubišiću pri prikupljanju potpisa za Europarlament

HDZ će pomoći Grubišiću pri prikupljanju potpisa za Europarlament Ivan Grubišić

Gradski odbor splitskog HDZ-a reagirao je na izjavu don Ivana Grubišića kako odustaje od kandidature za izbore za Europarlament zbog poteškoća u prikupljanju 5000 potpisa.

"Smatramo potpuno nevjerodstojnim i paradoksalnim da gospodin Ivan Grubišić želi biti župan najveće hrvatske županije, a da istodobno ne može prikupiti 5000 potpisa građana za kandidaturu svoje liste na izborima za Europarlament", navodi se u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik GO HDZ Split Petar Škorić.

 

"Njegovo opravdanje o kratkom roku je zapravo izgovor za neizlaženje na izbore, zbog njegovog prethodnog dogovora sa SDP-om o uzajamnom izlasku na predstojeće lokalne izbore, i u gradu i u županiji, a sada i za Europski parlament", stoji dalje u priopćenju.

 

Na kraju je Škorić poručio:

 

"Gospodine Grubišiću, ukoliko je stvarni razlog za neizlazak na izbore za Europski parlament problem oko prikupljanja potpisa za kandidaturu, a ne podrška SDP-u čije bi glasove na Europarlamentarnim dijelili, HDZ grada Splita spreman Vam je do sutra u 24,00 sata prikupiti potreban broj potpisa."

NAJČITANIJE IZ HRVATSKA

Kia u stranicama
© 2020 Podstrana portal