Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 21 Siječanj 2021 13:00

U Strožancu muškarac zaustavljao automobile i razbijao ih oštrim predmetom

U Strožancu muškarac zaustavljao automobile i razbijao ih oštrim predmetom foto/ilustracija: izvor: splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr

Jučer 20. siječnja 2020.godine zaprimljena je dojava kako su u mjestu Srinjine na parkiranome osobnome automobilu najvjerojatnije oštrim predmetom razbijena stakla te oštećen poklopac motora u vlasništvu 28-godišnjaka.

 Nakon toga zaprimljeno je više dojava da u mjestu Strožanac muškarac zaustavlja osobna vozila te ih potom s oštrim predmetom oštećuje, izvjestili su iz policije.

Policijski službenici druge policijske postaje Split oko 22.30 sati u mjestu Strožanac zatekli su 45–godišnjaka te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli u prostorije policije.

Utvrđeno je kako su u mjestu Strožancu na dva osobna automobila kojima su upravljali 44-godišnjak i 18 godišnjak razbijena stakla, također je utvrđeno kako je i 25-godišnjakinji oštećen mobitel koji joj je iz ruke muškarac bacio na pod.

Zbog stanja u kojem se 45-godišnjak nalazio prevezen je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split gdje je i zadržan. Nad istim će naknadno biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje gore opisanih oštećenja.