Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 14 Srpanj 2021 10:42

Porobićevih 20 poena i double-double Buljana za novu pobjedu nad Njemačkom

Porobićevih 20 poena i double-double Buljana za novu pobjedu nad Njemačkom Foto: youtube

Drugu protiv Njemačke, a četvrtu na ovim pripremama upisala je U20 reprezentacija.

Nakon što su jučer protiv istog protivnika u drugom poluvremenu uhvatili preokret i došli do pobjede, danas su naši reprezentativci dobro ušli u utakmicu, iako je prva četvrtina završila neriješeno. U drugih deset minuta naši su igrači odigrali puno bolju obranu, dozvolili Njemačkoj samo 14 poena i na veliki odmor otišli sa +9.

Drugi dio utakmice je prošao u neizvjesnom nadmetanju, u kojem su se malo bolje snašli igrači Njemačke, čiji su napadi izgledali puno bolje nego u prvom poluvremenu, čemu i svjedoči 28 ubačenih koševa. U posljednjoj četvrtini, sve do sredine iste igralo se koš za koš, a onda su u samoj završnici naši igrači bili nešto koncentriraniji i precizniji i ipak došli do nove pobjede. Konačni rezultat bio je 87:81, javlja sportskikod.

Hrvatsku je danas predvodio raspoloženi Vito Porobić sa 20 poena, 3 skoka i 5 asistencija, Lovro Gnjidić je dodao 17 poena, 5 skokova i 4 asista, dok je vrlo dobar bio i Tomislav Buljan, koji je upisao double-double učinak od 15 poena i 10 skokova.