Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 25 Kolovoz 2021 11:56

Postavljen prvi paketomat na području naše Općine

 Hrvatska pošta d.d. u suradnji sa Općinom Podstrana postavila je prvi paketomat na području naše općine. Uređaj se nalazi na Petričevu (Ulica Mile Gojsalić 2) . Paketomat je inovativni uređaj kojim se možeš koristiti za primanje i slanje svojih
paketa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. U današnjem užurbanom načinu života teško je uskladiti termine svih svojih obveza i zato će ti ponekad odgovarati da dolazeći paket preusmjeriš na najbliži paketomat i pokupiš ga kad god to tebi bude odgovaralo.
Paketomat sadrži niz pretinaca različitih dimenzija. Paketi koji ne odgovaraju zadanim dimenzijama mogu se preusmjeriti u poštanski ured.
Paket24 dostavna je usluga Hrvatske pošte. Jedino Paket24 preuzima i isporučuje pošiljke na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. Osim dostave na kućnu adresu, korisnici usluge Paket24 odsad mogu odabrati i dostavu na paketomat.
24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Paketomati su tu da se prilagode vama! Pogledaj kako pošiljku preusmjeriti na paketomat https://www.youtube.com/watch?v=9Oh33wkS5XE
ć
IMG 20210825 WA0002