Ispiši ovu stranicu
Petak, 25 Siječanj 2013 15:33

Le Méridien Lav vodeći među Top 10 hotela u jugoistočnoj Europi

 Prestižni vodič za kongresni turizam, ''Conventa'', s najvećeg istoimenog slovenskog poslovnog sajma, nakon uspješno zaključene ovogodišnje 5. Convente, proglasio je splitski Hotel Le Méridien Lav vodećim hotelom u jugoistočnoj Europi u klasi TOP 10 "car launch" destinacija.

Podsjetimo, samo u prošloj godini Le Méridien Lav, Split bio je domaćinom čak dva velika "car launch" zbivanja s međunarodnim potpisom. Svaki od njih odrađen je vrhunski i vrlo profesionalno, nakon čega su zaslužno uslijedile brojne pohvale izuzetno zadovoljnih klijenata pa i nagrade i nominacije.

 

Automobilska događanja izuzetna su međunarodna promocija destinacije, stoga pružaju izvrsnu poslovnu priliku za sve sudionike. Potrebna je nepogrešiva, perfektna i vrlo profesionalna priprema i organizacija, do zadnjeg detalja, te pribavljanje svih potrebnih dozvola. Partneri se vrlo pažljivo biraju, a od velike su važnosti i okolina za zahtjevne prohtjeve oko odabira destinacije, mjesto održavanja događanja, pa i zadovoljavajuće trase za test vožnje.

 

Ključni operativni zahtjevi klijenta oko odabira hotela – partnera su smještaj, parking, velik kongresni centar, uslužan prostor za održavanje inaugurativnih vozila, vrhunska gastro ponuda, slikovit okoliš i dobra pristupačnost. Le Méridien Lav Split zadovoljio je u svim kategorijama i oduševio naposljetku svojom profesionalnošću i cjelokupnom ponudom i uslugom.

 

Stoga ovaj visokokategornik nije slučajno odabran za nekoliko svjetskih premijera. Set u slikovitom dalmatinskom krajoliku ovog prepoznatog resorta nudi izvrsnu logistiku i prekrasne okolne ceste za testiranje vozila.

 

Ovom prestižnom nagradom Convente pohvaljena je fleksibilnost i iskustvena vrijednost ovog odredišta.

Tako Le Méridien Lav, Split nudi prestižnu uslugu koja jamči vrhunski odrađen događaj.

Srodni sadržaj (po oznakama)