Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 06 Travanj 2016 14:20

Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.

Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020. slika:split.hr

Grad Split, kao nositelj izrade Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split, zajedno s 12 gradova i općina koji ulaze u sastav Urbane aglomeracije Split: Trogirom, Omišom, Sinjem, Kaštelima, Solinom, Podstranom, Dugim Ratom, Klisom, Dugopoljem, Mućem, Lećevicom i Dicmom poziva sve zainteresirane tvrtke, obrte, poljoprivredna gospodarstva, zadruge, javne ustanove, institucije, organizacije civilnog društva tegrađane da prijave svoje projektne ideje koje mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života stanovnika na području Urbane aglomeracije Split. 


Ukoliko imate spremne projekte ili projektne ideje molimo Vas da ispunite obrazac u prilogu, a kako bi isti postali dio baze projekata te Akcijskog plana Strategije za razdoblje 2015.-2020. Razrađeni projektni prijedlozi uključeni u bazu projekata procjenjivati će se temeljem jasnih kriterija, a konačan rezultat bit će lista projekata spremnih za odabir, financiranje i provedbu, između ostalog i putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja. U svrhu izrade što kvalitetnije baze projekata,  izuzetno je bitno da se u što većem broju uključite u ovoj fazi izrade Strategije te nas podržite sa zrelim projektnim prijedlozima koji odgovaraju na razvojne potrebe i potencijale područja Urbane aglomeracije Split. 


Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se isključivo provodi s ciljem izrade baze projekata i definiranja Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split. 


Ovisno o vrsti ulaganja (infrastrukturno ulaganje ili soft ulaganje), molimo da popunite obrasce projektnih prijedloga projekta u privitku, te nam ih pošaljete na e-mail adresu najkasnije do 05.05.2016.g. Napominjemo da ćemo u razmatranje uzeti samo one projektne prijedloge s dostatnom razinom podataka kako bi iste mogle ispravno sagledati i procijeniti. Za svaki oblik pomoći pri popunjavanju obrasca kontaktirajte Grad Split pozivom na telefone 021/310-278 i 021/310-341, ili slanjem upita na e-mail.


Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.

Obrazac za identifikaciju razvojnih projekata

Obrazac za identifikaciju soft projekata