Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Rujan 2013 00:21

Omiš: Dan policije

Povodom blagdana Sv. Mihovila i proslave Dana policije, pred velikim brojem uzvanika i gostiju, Ivica Puljak, zamjenik načelnika PP Omiš, je govorio o sigurnosnom stanju na području ove PP.

Tako je pored ostaloga kazao: „U svakom slučaju ova godina ja vrlo bitna, za sve nas, jer bilježi jako bobar pomak, što se tiće same sigiurnosti, pa na osnovu statistike možemo kazati da je grad Omiš sigurnog življenja, da se ovaj grad može ponositi, i da imamo jako dobru uređenu lokalnu upravu, i jako dobre kontakte i odnose sa građanima. Tu prednjače zajedništvo kroz Vijeće za prevenciju, gdje se s razlogom može očekivati u bližoj budučnosti dati svoj obol cieloj ovoj situaciji u gradu Omišu..."


Pitali smo gosp. Puljka, kako bi ocjhenio sigurnosno stanje u gradu na ušću Cetine, pa je rekao: „Na ljestvici od 1-5, mislim da bi najrealnija ocjena bila vrlo dobar. Treba dosta toga doraditi za sigurnosno stanje, ali naravno u tome ne može samo policija raditi, nego trebamo sve snage usmjeriti, i sva javna tijela sa javnim ovlastima, da poboljšamo sigurnost građana na području Grada Omiša, odnosno na cijelom području PP Omiš." konstantirao je gosp. Puljak.

 

Za Podstrana Portal piše Davor Grgat

Srodni sadržaj (po oznakama)