Ponedjeljak, 22 Travanj 2013 08:15

Podstrana: Zvonimirova ulica prokopana 4 mjeseca Istaknuto

Zaprimili smo u redakciju pismo nezadovoljnih stanovnika Hercegovačke ulice vezano za dugotrajno izvođenje radova u Zvonimirovoj ulici.

Naime, radovi u navedenoj Ulici se izvode već 4 mjeseca, a posebno je iritirajuće što se cesta opet kopa na mjestima gdje je već bili iskopi prije dva mjeseca. Kako saznajemo navodno su greškom postavljene neke od cijevi. Također, se u pismu navodi kako je dio Hercegovačke ulice na spoju s ulicom Križine asfaltiran čim su radovi završili, a dio kod spoja s Zvonimorovom ostavljen prokopan u dužini od 30 metara. Zar nije bilo logično da se i taj dio asfaltira kad je već mehanizacija bila u navedenoj ulici.

 

Inače u Zvonimorovoj ulici postavlja se nogostup, javna rasvjeta i novi sloj asfalta u dužini od 200 metara. Čelnici Općine Podstrana bi trebali voditi više  računa kome se daju poslovi za izvođenje radova jer nije sve u najnižoj ponudi. Nadamo se da ćemo poslije ovolikog čekanja napokon dobiti uređenu ulicu u kojoj više neće biti parkiranih vozila s obje strane, pogotovo u sezoni kad se ne mogu razmjeniti dva vozila u ulici.

 

podstrana-zvonimirova

 

Kao što vidite na slici koja je slikana 29. siječnja radovi su danas gdje su i tog dana bili, a bager stoji još uvijek na istom mjestu.

Već smo i pisali o Zvonimirovoj ulici, a članak možete pročitati OVDJE.


NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama