Nedjelja, 10 Veljača 2019 15:57

Zašto se bavimo politikom? Istaknuto

Zašto se bavimo politikom? foto:facebook

Da li smo žrtve politiziranja i "zauzimanja pozicija" samo pred lokalne i parlamentarne izbore?!

Da za izbore predstavnika na lokalnim izborima za mjesne odbore imamo prijavljene samo dvije političke opcije ukazuje na manipulaciju građanima obećanjima na svim "većim" izborima kada iz svih političkih tabora bivamo bombardirani parolama "mi ćemo", ... itd".

Zar pitanje infrastrukture, apliciranja na natjecanje, dovođenje programa i sadržaja u mjesni odbor (op.a NASELJE) u kojem živimo nije dovoljno atraktivno za dokazati kako provođenje političke ideologije počinje na vlastitom kućnom pragu. Svi koji ste na prošlim lokalnim ili nacionalnim izborima stavili svoja imena na plakate može Vas biti sram.
Dakle;
Izbori za mjesne odbore Strožanac 1, Strožanac 2, Grljevac, Grbavac, Sveti Martin-Mutogras i Gornja Podstrana održavaju se 03.ožujka 2019. godine i već imamo pobjednike u 5 mjesnih odbora jer je HDZ Podstrana jedini izašao s listom, dok druge stranke ili nisu skupile ljude za liste ili se ne žele politički natjecati za ove izbore.
Jedine stranke koje će se suprotstaviti su HDZ i HNS (*samo u mjesnom odboru Strožanac 1).
U mjesnom odboru Strožanac 1., opcije su HDZ-ov Toni Đerek i HNS-ov Joško Mikrut (javnosti poznat kao kandidat SDP-a na prošlim lokalnim izborima).
Već sada se zna da će predsjednici mjesnih odbora biti:
Ante Ćelić (HDZ) - Strožanac 2
Mijo Dropuljić (HDZ) - Grljevac
Dinko Mikuličić (HDZ) - Grbavac
Nikola Bakota (HDZ) - Sveti Martin-Mutogras
Gornja Podstrana (HDZ) - Neven Banić
Dobro vođen mjesni odbor može napraviti puno toga te stoga je nemoguće shvatiti stranke SDP, HSP, HSS, Nezavisnu listu (Most), itd., koje se nisu kandidirale za ove izbore, pitanje je da li su svojim biračima uskratili pravo da biraju.
Stoga ostali "političari" ... dobro se zamislite!

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama