Nedjelja, 21 Listopad 2018 17:16

Vinylized 2018 - Podstrana ima pobjednika na Amsterdam Dance Eventu

Vinylized 2018 - Podstrana ima pobjednika na Amsterdam Dance Eventu foto:regiopurmerend.nl/

Milo Tomasovic iz Podstrane dobitnik Zlatne ploče u Amsterdamu

Amsterdam Dance Event organizira se svake godine kao natjecanje za najboljeg talenta DJ/producenta na kojem Dj-evi i producenti dance muzike iz cijelog svijeta šalju svoje trackove iz kojih profesionalni žiri izabere pobjednika.
Ovaj put je pobjednik osamnaestogodišnji Milo Tomasović, iz Gornje Podstrane, koji se već nekoliko godina uspješno bavi dance muzikom kao Dj/producent pod imenom Dj Mylow, Mylowmusic.nl.
Milo je kao dvanaestogodišnjak počeo svoj životni put kao DJ (Ultra villa Europe) da bi kasnije počeo producirati dance glazbu.

Poslije završene gimnazije pohađa Rock akademiju u Tilburg-Nizozemska gdje radi na svom usavršavanju za producenta elektronske glazbe. Istu akademiju pohađali su i neki svjetski poznati DJ/producenti kao Tiësto i Hardwell.

Prošli četvrtak 19.10.2018., san se ostvario i Milo je za vrijeme Amsterdam Dance Event-a proglašen pobjednikom Vynlized te zasluženo primio Zlatnu ploču.

Svoj vlastiti track izdaje preko iTunes/beatport te će ubuduće svoj rad nastaviti u profesionalnom studiju kako i zaslužuje.

Milo, čestitamo!

Video sadržaj

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama