Srijeda, 01 Kolovoz 2018 10:49

TJEDAN PRED NAMA PREPUN KULTURNIH I UMJETNIČKIH DOGAĐANJA Istaknuto

Sponzorirano Sponzorirano Foto:tz podstrana

Polako smo došli i do kolovoza ali kod nas nema zaustavljanja pa sve i dalje pršti od aktivnosti. Ovaj tjedan pred nama je organiziran u nešto nježnijem i romantičnijem tonu s tri prigodna događaja.

U srijedu u 01.08. u 21h će se održati koncert klasične gitare mladog i talentiranog gitariste Petra Čulića u Gornjoj Podstrani u Crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Petar broji više od tisuću nastupa širom Hrvatske i u mnogim gradovima širom svijeta. Na državnim natjecanjima je osvojio pet prvih nagrada kao solist te tri prve nagrade kao član komornih sastava. Između ostalog, osvojio je brojne nagrade i na međunarodnim natjecanjima.

Vikend ćemo započeti koncertom popularne klape Rišpet u pravom domaćem dalmatinskom tonu. Koncert pod nazivom “Za poljičkim stolom uz klapu Rišpet” će se održati u subotu 04.08. u 21h u Sportskom centru Petričevo. Jedna od naših najuspješnijih i najtraženijih klapa, ima mnoštvo hitova i popularnih pjesama zato pozovite svoje prijatelje te uživajte u koncertu za dušu i tijelo.

Za sve ljubitelje pisane riječi u nedjelju navečer 05.08. smo pripremili pravu uživanciju, kombinaciju prekasnog ambijenta i romantičnog sadržaja – večer poezije pod nazivom “Dobro jutro more“. Dođite u Gornju Podstranu ispred Čitovnice u nedjelju u 20:30, odmorite se od svakodnevice i izdvojite vrijeme za sebe uz neke od najljepših stihova domaće poezije.

NAJČITANIJE IZ TZ PODSTRANA

Sij 29, 2018

PERUNOVA VIA FERRATA- Podstrana kao mjesto atrakcijskih izazova

in TZ-Podstrana by Podstrana portal
Via ferrata Podstrana u ožujku ove godine očekuje još jednu planinarsku atrakciju – na…
Velj 27, 2018

TZ Splitsko – dalmatinske u suradnji s Ustanovom za obrazovanje odraslih „Adriatic Educato“ i ove godine sufinancira održavanje dvije edukacije

in TZ-Podstrana by Podstrana portal
TZ Podstrane javlja kako TZ Splitsko – dalmatinske u suradnji s Ustanovom za obrazovanje…
Kia u stranicama
© 2018 Podstrana portal

Please publish modules in offcanvas position.