Petak, 12 Travanj 2013 15:18

Svjedok: Čuo sam ih kako govore "pucali su, ubili su Kovu..."

Svjedok: Čuo sam ih kako govore "pucali su, ubili su Kovu..." Screenshot: Google Images

U nastavku suđenja boksačkom prvaku Anti Biliću zvanom Baraba zbog ubojstva Marijana Bilića Kovačevića zvanog Kova krajem listopada 2012. godine, u četvrtak se od predviđenih pet svjedoka pojavio tek Ivo Radojević iza čije kuće je u voćnjaku pronađeno Kovino tijelo.


Mladić je potvrdio iskaz dan na Županijskom državnom odvjetništvu da ga je te noći probudio pucanj, ali da je mislio da je to vezano uz dječji rođendan za koji je znao da se slavi te večeri u blizini, pa da je pukla petarda. 

No, nakon minutu čuo je drugi pucanj i neku galamu te je primijetio da se nešto događa. Izašao je ispred kuće i vidio nekoliko mladića koji su govorili “pucali su, ubili su Kovu...”, te mu je jedan od njih ispričao što je bilo.

Kazao je i da je od prvog pucnja do dolaska policije prošlo nekih 15 do 20 minuta.

Rekao je i da te večeri nije išao u voćnjak gdje je nađeno Kovino tijelo nego je tek sutradan otišao iza kuće i na mjestu gdje je ležao Kova vidio krvavu mrlju i zgaženo cvijeće. Također je rekao i da je te večeri vidio dvije prazne boce od coca-cole kod ulaza u dvorište njegove kuće.

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

NAJČITANIJE IZ PODSTRANE

Kia u stranicama