Petak, 29 Srpanj 2016 11:58

Završen je malonogometni turnir koji se igrao u čast Svetoga Ante i u spomen na poginulog branitelja Vladimira Vukovića Vatu Istaknuto

Završen je malonogometni turnir koji se igrao u čast Svetoga Ante i u spomen na poginulog branitelja Vladimira Vukovića Vatu slika: Mario Strmotić

Završen je ovogodišnji malonogometni  turnir koji se igrao u čast Svetoga Ante i u spomen na poginulog branitelja Vladimira Vukovića Vatu, a prema predviđanjima i nastavljajući dosadašnji trend, bio je veći, uspješniji i zanimljiviji te se nadamo kako će i sljedeće godine u najmanju ruku biti kao i ovaj.

Čestitamo svim natjecateljima, a naročito pobjednicima i vidimo se opet dogodine.

 

 

REZULTATI TURNIRA:

 

Veterani za 3.mjesto:

Konoba Zenta - Kam doo Samo zabava...0:1...(Prkić)

 

Mladi za 3. mjesto:

Konoba Argola - Sveti Josip...6:6...(Perišić 4, Pavić 2; Bartulić 3, Jukić 2, Mladin)...nakon kaznenih udaraca 3.mjesto osvaja Sveti Josip

 

 

VETERANI - FINALE:
Toni i Gogo - Porat Podstrana...2:1...(Gudelj 2; Perišić)

TONI i GOGO: Neno Uvodić, Branko Jakić, Alen Delpont, Boško Perišić, Duje Špalj, Siniša Gudelj, Toni Tomkić, Ivica Osibov, Nikola Tomičić, Robert Jarni, Ivan Botić, Luka Aničić.

PORAT PODSTRANA: Goran Bašić, Romeo Perišić, Martin Mikuličić, Tomislav Buljan, Toni Dobrić, Ante Barać, Mario Pavela, Marko Galijot.
Voditelj: Ante Milković

 

Prvu povijesnu titulu u veteranskoj konkurenciji osvojila je ekipa Toni i Gogo. Kada im pogledate zapisnik sve je jasno, mogu sastaviti 2-3 dobre ekipe. Ali ipak finale je bilo skroz izjednačeno. Domaća ekipa Porat Podstrana ušla je odlično u susret te nije dopuštala da se ekipa Toni i Gogo razigra svojim kombinacijama. Domaći su poveli preko Romea Perišića, koji je cijeli turnir odigrao na visokoj razini. Ipak Toni i Gogo, preko možda najmanje zvučnog ali najkorisnijeg igrača Siniše Gudelja izjednačuje na 1:1 te u nevjerojatnoj završnici 4 sekunde prije kraja postiže gol i za 2:1 i veliko slavlje.
Čestitamo ekipi Toni i Gogo na osvojenoj tituli.

 

 

MLADI - FINALE:
Madunić bus - Hercegovac...0:1...(Musinov)

MADUNIĆ BUS: Žarko Luketin, Mladen Bajamić, Renato Buzov, Gordan Duvančić, Josip Božinović, Denis Mijatović, Andrija Bogdanović, Renato Koturović, Luka Perić, Duško Martinac, Robert Zovko, Duje Bajrušović.
Voditelj: Nikola Tomičić

HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE: Josip Tokić, Ante Peša, Dino Peša, Ivan Mizdrak, Antonio Gracin, Jakov Šarić, Krešimir Čubelić, Ante Zanchi, Marin Musinov, Nikola Moro, Marko Koštić.
Voditelj: Nikola Suton

 

Nastavlja se tradicija, nitko nije obranija titulu u Podstrani. prošlogodišnji pobjednik Madunić bus poražen je u velikom finalu od Hercegovca. U utakmici bez velikih prilika, dojma smo da je Hercegovac taktički odigrao savršeno (kao i cijeli turnir). Bez velike mogućnosti za rotaciju, na 4+1, svesti Madunića na praktički utakmicu bez stvorene šanse (ono malo šta je bilo sve je odlično obranija Tokić) je podvig za pamćenje. Posebno su briljirali Musinov i Šarić koji su diktirali igrom i trkom, bilo ih je po cijelom terenu. Utakmicu je odlučio spretan gol Musinova i loša rekacija Luketina. Svaka čast ekipi Hercegovac na osvojenoj tituli. Tako postaju prva ekipa koja ima 2 slavlja na ovom turniru.

 

 

Najbolji strijelac kod veterana: DUJE ŠPALJ (Toni i Gogo)
Najbolji golman kod veterana: NENO UVODIĆ (Toni i Gogo)
Najbolji igrač kod veterana: ROMEO PERIŠIĆ (Porat Podstrana)

Najbolji strijelac kod mladih: ANTE PEŠA (Hercegovac)
Najbolji golman kod mladih: JOSIP TOKIĆ (Hercegovac)
Najbolji igrač kod mladih: MARIN MUSINOV (Hercegovac)

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama