Srijeda, 24 Kolovoz 2016 10:44

VETERANI PODSTRANE VEČERAS IGRAJU FINALE NA TORCIDA KUPU

BRAVO MOMCI BRAVO MOMCI slika: torcida kup
 
21:00 finale veterana: MNK Seljak Livno-Veterani Podstrane MB Le Cordea
U završnom susretu veterana sastaju se dobro poznate ekipe s Torcida kupa. Višegodišnje igranje na asfaltu Vukovarske u konkurenciji mladih pretočili su u svoje prvo finale u konkurenciji veterana. Sasvim zasluženo, pokazavši najviše u prethodnim susretima. Seljak je na tom putu izbacio i prvaka Splita Tonija i Gogu, a jedine golove postigli su im Osandesete. Trenutno vodeći strijelac veteranskog dijela turnira, Darko Čondrić (5), dolazi iz njihovih redova.
 
Veterani Podstrane jednako kao i Seljak ima dvije teške, 1-0 pobjede, i to protiv jakih ekipa, prvaka Solina Salonedentala i nekadašnjeg prvaka Splita Jadranskog osiguranja. Jedini zgoditak u dosadašnjem tijeku turnira primili su od Našeg Hajduka kojeg su uvjerljivo dobili. Bitku za najboljeg strijelca vodi njihov Martin Mikuličić koji je postigao isti broj golova kao Čondrić (5), ali je Čondriću u posljednjem susretu postigao 2 zgoditka što mu daje prednost.
 
 
Veterani Podstrane: Pivčević, Nazor, Ercegović, Perišić, Buljan, Dobrić, Dragaš, Mikuličić, Galiot, Odak, Gabrilo, Perica.
 
Seljak Livno: Perković, Crnjak, Jukić, Brčić, Duvnjak, Čondrić, Klarić, Perajica, Krezo, Mađar.

NAJČITANIJE IZ SPORTA

Kia u stranicama